De liefde op straat

De liefde op straat.

Ik zit buiten in het zonnetje op het steigerhouten bankje wat voor de gevel van Het Huis Van Aandacht staat. Genietend van de eerste  zonnestralen op mijn snuit en mijn koffie. Mijn blik gericht naar een ouder echtpaar die naar hun auto lopen. Hun auto staat geparkeerd aan de overzijde van de straat. We knikken even vriendelijk naar elkaar.
Hij loopt in alle geduld naast zijn vrouw die duidelijker wat moeilijker beweegt dan hij. Zijn hand op haar rug die zoals het eruit ziet haar enige vorm van steun bied en haar mogelijk laat voelen hier ben ik. 
Hij opent rustig de portier voor haar en terwijl zij zich langzaam laat zakken, vangen hun blikken elkaar. Ze kijken elkaar een paar seconde aan, met een zachte glimlach op beide gezichten. Hij geeft de gordel aan en strijkt over haar wang en zij zegt vol liefde dank je wel schat. Heel graag gedaan zegt hij terug.

Ik voel een moment van intens geluk door mij heen schieten dat ik dit mag waarnemen, op zo’n 2,5 meter afstand voor mijn neus.
De liefde zo voelbaar tussen hen. De dankbaarheid dat ze in elkaars leven zijn en elkaar ondersteunen straalt er af.

Ik ben van mening dat het allemaal begint met aandacht en dankbaarheid en het uiten daarvan.
Bedankt dat je er bent, bedankt dat je me ondersteunt, me uitdaagt, me lief hebt. Aandacht in alle eenvoud.
Aan mijn klanten bedankt dat ik je mag ondersteunen en dat ik er mag zijn voor jou en aan jou
dank je wel dat je me wil volgen in de Huisnieuws app en via Linkedin. Dat je dit leest en misschien geraakt wordt door wat ik deel. Dat er misschien een klein zaadje geplant is bij je, om eens te kijken waar jij dankbaar voor bent in je leven. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn, ook in moeilijke tijden. De vraag is alleen kan je het zien?
De liefde is er, altijd.

Liefs Ester 🧡
(eigen foto, gemaakt in een zijstraatje waar Het Huis staat.)
#Dankbaarheid #liefde #storytelling #echtparen #relatie #patronen #helpen #zorgen #bewustzijn

IMG-20230216-WA0000 IMG-20230216-WA0000