Ademcirkel maandag 12 sept en 10 Oktober 19.30-21.30

jij bepaalt hoe je diep je gaat

Verbonden Adem Cirkel

op maandag 12 september en 10 oktober organiseer ik van 19.30 tot 21.30 een ademcirkel in een Tipi te Dirkshorn. 

​We starten de avond met (bewegings-) meditatie, in verbinding met onszelf en met elkaar. Daarna nemen we een diepe duik naar binnen met behulp van de verbonden ademhalingstechniek. Verbonden ademen is een krachtige methode die ons uit ons hoofd en in het lichaam brengt.

Ik werk vanuit zachtheid en de wijsheid van jouw lichaam. ​Jij bepaalt zelf hoe diep je gaat. Voor een periode ademen we op een verbonden manier (diep) in en uit zonder rust, wat zorgt voor meer energie en een boost geeft aan het immuunsysteem. Tijdens de ademsessie kunnen er oude onverwerkte emoties en niet-geïntegreerde ervaringen (los) komen. Ook kun je bewust worden welke delen je van jezelf verlaten hebt en welk mechanisme je inzet. Ik begeleid je in het proces en draag bij aan een veilige sfeer voor jou en mij. Veiligheid is voor mij een belangrijk goed en jij krijgt alle ruimte om in je eigen veiligheid te blijven en dieper te zakken.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het contact te ervaren met een diepe vrijheid, je authentieke zelf, en het realiseren van wie of wat je bent zonder alle spanningen, overtuigingen en beperkende verhalen.

Het ervaren van het hier & nu, als een vervulde ruimte waarin alles wat zich aandient, mag zijn. Echt thuiskomen in jezelf. Na het verbonden ademen vind een periode van diepe integratie plaats, tijd voor rust en navoelen van de sessie met fijne zachte muziek op achtergrond.   

​We sluiten de avond in stilte af, ruimte zonder woorden misschien met een aanraking in een handencirkel maar vooral nodig ik je uit om helemaal bij jezelf te blijven. Soms voel je een ruimte om te delen maar dat hoeft niet altijd met woorden te zijn, het kan ook non verbaal en die uitnodiging geef ik je graag. Als je in de handen cirkel wil komen mag dat, als je dat niet wil mag dat ook. Voel wat past voor jou. 

Een ademcirkel werkt nog voor lange tijd na, geef het maar gewoon de ruimte voor wat zich aandient, je hoeft behalve te ontvangen niets te doen maar mocht het toch nodig zijn dat je een individuele sessie nodig hebt, dan kan altijd tegen vergoeding van een losse sessie. 

Contra-indicaties: ​

De ademcirkel wordt niet aanbevolen als je epilepsie of een voorgeschiedenis van psychose hebt (gehad); een 1-op-1 ademhalingssessie is in dit geval meer geschikt dan een groepssessie. Als je zwanger bent, hoge bloeddruk of hoge oogdruk ervaart, vertel dit dan aan mij voor het begin van de ademhalingscirkel. Dit zijn geen contra-indicaties, maar ik zal je andere instructies geven zodat het past bij je omstandigheden.

Praktische informatie

We komen samen in een tipi op een prachtige locatie in Dirkshorn bij Flow to Grow,  Raadhuisstraat 54. Laat je verbazen hoe te midden van de Raadhuisstraat, een prachtige tipi (om in hoge sferen te komen) in staat omgeven door weilanden in alle rust. Alles is op locatie beschikbaar. Ik raad je aan om je eigen dekentje en/of kussen mee te nemen. Verder is mijn advies om van tevoren licht te eten en gemakkelijke kleding te dragen en een flesje water mee te nemen. Kom 10 minuutjes van tevoren. 

Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, max 10 personen per ademcirkel. 

Investering: losse cirkel  €30,- , beide cirkels €50.  

Opgeven via whatsapp 06 41 63 67 56 dan stuur ik je betaalverzoek zodra je betaling binnen is, is jouw plek gereserveerd. 

Liefs en luchtige groet vol aandacht. 

Ester 

 

 

IMG-20220822-WA0003 IMG-20220822-WA0003
IMG-20220822-WA0004 IMG-20220822-WA0004
IMG-20220822-WA0002 IMG-20220822-WA0002