Stap in je kracht

Lancering nieuw aanbod

L A N C E R I N G

Nog een rondje in de rollercoaster 2020 de rit van je leven. 

De dag na de klap, incasseren, ademen en gelukkig zit mijn brein niet in een harde lockdown. Na uitgezocht te hebben (via RVO) blijkt dat ik de deur van Het Huis Van Aandacht moet sluiten tot 19 januari. Ik wil helemaal niet sluiten was mijn gedachte. Hoe kan ik wel werken en toch dichtbij mezelf en mijn onderneming blijven.

Ik trok 2 engelenkaarten, wat ik wel vaker doe ala ik het even niet zie. Liefde en geboorte. Ik liet het rusten en al binnen 10 minuten snapte ik ze.

De deur van Het Huis moet dicht maar de deur van mijn onderneming niet. Ik stelde aan een aantal mensen voor om hun sessie buiten te doen en door het enthousiasme is er een nieuw aanbod geboren vanuit de liefde voor mijn werk.

Ik kan niet met olie werken tot 19 januari maar wel met al het andere wat er ook nog in mijn toolbox zit.

Ik lanceer….

Stap in je kracht. Terug naar je natuurlijke basis. Vaak vergeten we die. Samen gaan we letterlijk op pad. Hierbij blijven we aanwezig in alles wat zich aandient in de natuur, in jou.

Tijdens ons gesprek in de natuur ontstaat er ruimte om te voelen, te denken en te zijn, om in contact te komen/blijven met je eigen behoeftes en verlangens.

Het letterlijk in beweging zijn en de veranderingen die er in de natuur aanwezig zijn, zetten jouw mentale veranderprocessen in gang.

Onderweg doen we lichaamsgerichte bewustwordingsoefeningen.

De natuurelementen dienen als metafoor en deze zet ik systemisch in. Het helpt jou inzicht te krijgen, het te (door) voelen en/of er woorden aan te geven.

Het nodigt je uit om terug te keren naar je natuurlijke staat van zijn.

Of te wel; we doen je sessie lekker buiten, ontdek, ervaar en doe en een nieuwe groep mensen zal zich vanzelf aandienen want zo werkt het, ergens gaat een deur dicht en in ruimte opent zich er een andere deur.

Liefs Ester 🧡

#flexibel #mindset #positief #anderpad #rollercoaster #oostwestHUISbest #aandacht #natuur #stapinjekracht

20201215_133631 20201215_133631