Tijd heelt niet alle wonden.

Happy state is good for sales. Ik zie het gebeuren the feel good promo’s het verkoopt en goed ook. Ik kijk ernaar hoe anderen dat doen en vind het heel knap maar het is niet ik, het is niet hoe ik wil werken. Ik verkoop geen tijdelijk geluk, ik verkoop het voor de rest van leven werk. Ik wil impact voor jou voor de rest van je leven omdat, als jij jezelf zou zien door mijn ogen, je ziet wat voor potentie er in jou zit en hoe mooi jij bent, als je dat zou zien dan zou jij ook voelen en geloven dat jij het waard bent.

Ooit geloofde ik dat ik het niet waard het was om van te houden, de mannen in mijn leven verlieten mij immers ook dus geloofde ik dat het waar was.
Toen ik bewust ging kiezen voor een fantastische relatie met mezelf, werd het duidelijk dat zij mij niet verlieten maar dat ik mezelf al heel lang had verlaten en toen ik dat zag voelde ik mijn levenslust weer stromen.

Ik wilde me weer verbinden met het deel in mij wat opbouwend is, wat creatief is, wat krachtig is, veerkrachtig en zacht is, zelfliefde heeft en doortastend is, reflecterend is, ervaring- en oplossingsgericht is. Ik wilde mij weer verbinden met de gedachte dat ik heel en compleet ben. Ik wilde zijn. Ik wilde de verantwoordelijkheid voor mijn bestaan weer terug nemen.

Hoe zou het voor jou zijn, als je zou geloven dat je intact, heel,compleet en volmaakt bent? Dat je dat weer zou kunnen voelen?. Dat je alles kan bereiken wat je maar wil? Zou je dat willen? Wil je leren begrijpen waarom je mogelijk strijd met wat je denkt en doet? Wil je jezelf leren kennen? Wil je in contact zijn met gevoelens en emoties? Als je dat wil, wil ik graag met je werken niet voor een quick fix want die bestaat niet maar tools voor de rest van je leven. Een proces van vallen en opstaan, vaak, veel en mijn geval ook nog hard.

Jij ziet het mogelijk nu nog als probleem of dat je gelooft dat je het niet kan, dat snap ik want ooit voelde ik en zag ik dat ook zo.Ik zie het inmiddels als uitnodiging om de boodschap en het cadeau wat daarin ligt verscholen er is voor jou.
Zodat jij ervan groeit en daarmee jouw mogelijkheden in de wereld. Niet vanuit het wilskracht model maar vanuit luisteren naar jezelf, je lijf en voelen wat er te voelen valt en begrijpen. Want op het moment dat je begrijpt,bestudeerd en door voelt groeit je zelfvertrouwen.

In mijn 12 jaar ervaring, volg ik mijn onderzoek nog dagelijks en leer ik nog iedere dag.
Ik confronteer, spiegel en knuppel liefdevol waar nodig, luister en zet je in beweging en raak je diepste pijn aan.
Daarmee maak ik me soms niet populair maar hey het gaat niet om mij, het gaat om jou. Je gaat aan de bak met jouw thema’s want ik kan het niet voor jou doen. Ik kan je begeleiden en sta naast je als mens, met mijn eigen ervaring en is het ook niet altijd rozengeur en maneschijn.

Ik werk met van methodes DENKEN, VOELEN en DOEN omdat ik ervaren heb dat het niet alleen wilskracht, mindset of doorvoelen is maar het een combinatie is van die 3 methodes die mij hebben teruggebracht naar wie ik in essentie ben.
Dat heb ik echt niet zelf bedacht, dat is al jaren oud. Ik verbind ze alleen en dat maakt mijn manier van werken uniek.
Ik heb ervaren dat tijd soms niet alle wonden heelt. Wonden hebben tijd, ruimte, begrip,aandacht en aanraking nodig.
Jouw wond, jouw pijn, jouw rouw gaat niet over wachten tot het voorbij gaat, want het gaat niet voorbij als je er niets mee doet, het zet zich hoogstens vast in je lijf, raakt uit het zicht en het verlamd je,haalt je uit verbinding en komt omhoog op het moment dat het je niet uitkomt.Geloof me ik weet waar ik over praat.

We gaan het hebben over wat jouw menselijke ervaring is, jouw eigen hartsverlangen, jouw innerlijke houding en jouw pijn, zonder dat je de schuld aan iets toewijst en verantwoordelijkheid neemt voor jouw bestaan vanuit compassie.
Ik leer je jezelf te helpen voor de rest van je leven en sta naast jou in jouw proces van het ligt in jou naar het licht in jou.
Zin om aan de slag te gaan?

Mijn levenspositie: ik ben oké jij bent oké
Mijn kracht : in alle simpelheid zichtbaar maken hoe het stroomt in jouw systeem.
Mijn super power: mijn aanraking.

Liefs Ester

Ester Ester