Verdiepen, groeien en innerlijk opruimen.

Lieve allemaal, 

Op dit moment ben ik al enige weken bezig om mezelf nog beter te leren kennen, om nog dichter bij mijn kern te komen zowel persoonlijk als in mijn bedrijf.

Dit doe ik via een coachings jaar traject bij Simone Levie en Katelijne Vermeulen. Ik voelde al enige tijd de behoefte aan meer kennis en verdieping in mijn onderneming. Om mezelf nog meer te verbinden met waar ik zo blij van word.

Mensen begeleiden in innerlijke processen. Innerlijk opruimwerk en trauma heling en daarbij terug te keren naar de wijsheid van ons lichaam. Het verlangen weer te mogen voelen. En  dmv aanraken, lichaams- en systemisch werk je weer open te  kunnen stellen voor het leven. 

Al enige tijd merkte ik in mezelf op dat de richting die ik ingeslagen was met veel masseren me veel bracht maar dat het ook wat aan de oppervlakte bleef en ik word zo blij in de diepte. Ik ben op mijn best in die diepte daar waar het het meeste pijn doet, daar ligt mijn grootste kracht om vanuit volledige zachtheid daar te mogen zijn. Inmiddels durf ik te vertrouwen op de stilte en de beweging die het lichaam maakt als mijn handen stil mogen liggen op het lichaam. Niets doen behalve mezelf open te stellen om te mogen ontvangen en afwachten op de reactie die onder mijn handen zo voelbaar is en het lichaam weer terug kan komen naar de cel herinnering en zelf kan besluiten om te ontspannen. 

Afgelopen jaren had ik beslissingen genomen waarvan ik dacht dat ze goed voor me zouden zijn en in mijn onderbewuste hield ik krampachtig vast aan de keuzes die ik gemaakt had. Ik besef me nu dat het ruimte mag hebben en ik voel nu dat ik op iedere keuze mag terug komen waarin ooit een beslissing heb genomen.

Voor een groot gedeelte heb ik helder hoe ik mijn onderneming wil gaan voortzetten maar net zoals bij ieder mens is dat bij mij ook een proces wat zich ontvouwt. En dat ontvouw proces dat is waar ik zo blij van word, bij mezelf en bij jou. De site zal worden aangepast en hier en daar zie je al wat veranderingen. Ik houdt jullie op de hoogte. 

Lieve groet, Ester 

 

40457589_241855089808803_7054149012454113280_n 40457589_241855089808803_7054149012454113280_n