KRACHT IN 108

Online training

KRACHT IN 108 Online Training.

Loop jij vast of verlies jij jezelf in situaties, confrontaties of in iemand anders? Zit je veel in je hoofd en niet meer in je lijf? Pieker je veel en ervaar je geen balans? Slaap je onrustig en heb je geen energie? Zit je in een heftige tijd in je leven?

Vaak loop je eerst vast in het leven voordat je beseft dat je een andere keuze mag maken. Er moet eerst iets heftigs gebeuren voor je écht beseft dat jij je grens hebt bereikt.

Misschien herken je het? Herken je ook, dat je wel iets wilt doen maar niet weet waar je moet beginnen of dat je weer afhaakt waar je aan begonnen bent?

Dan is de onlinetraining KRACHT IN 108 iets voor jou.
Met dit programma begeleid, stimuleer en motiveer ik jou 108 dagen lang om het vol te houden. Ik geef jou dagelijks tools om je weer te laten stromen.

Ik deel mijn eigen ervaring met jou, je krijgt o.a. oefeningen, meditaties en ademtechnieken. Om een verandering te willen is er een actie nodig en dat is DOEN. Het enige wat jij hoeft te doen, is hét te doen.

Om bekwaam te worden, is dagelijks herhalen belangrijk, keer op keer. Net zolang tot het in je systeem en levenshouding verankerd is. Volgens de Tibetaanse monniken duurt dit 108 dagen. Een mantra wordt 108 keer herhaalt, een mala heeft 108 kralen. 108 is een heilig getal.

Jouw kracht is je levensenergie, die er aan bijdraagt dat jij je sterk en energiek voelt. Het gevoel, ”ik kan de hele wereld aan”. Ieder mens wordt geboren met deze kracht en het enige wat jij hoeft te doen is er contact mee te maken.

Kracht in 108 is een onlineprogramma waarin ik je 108 dagen begeleid, inspireer en motiveer om jouw levenskracht te laten stromen. Jouw unieke innerlijke turbo voor kracht en energie.

Is het tijd om te investeren in jezelf? 
Dan is dit programma iets voor jou. 
Je investering is €1 per dag en kost je slechts 10 min van je tijd. Heb jij dat voor jezelf over?
108 dagen lang sta ik naast je.

Vanaf 1 september start de training.
Deze vindt plaats in een besloten groep op Facebook.
Je kunt meedoen in je eigen tijd, in je eigen tempo en vanuit je eigen huis.

IN 108 DAGEN IN JOUW KRACHT
108 DAGEN AANDACHT
108 MENSEN 
108 DAGEN
108 EURO

Liefs,

Ester en de Meiden Van Het Huis.

Krachtin108_post Krachtin108_post